Laatste dag

Gekke bekken en boos: fans smullen van prins Louis (4) op feest Elizabeth

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© SIPA Press FranceGekke bekken en boos: fans smullen van prins Louis (4) op feest Elizabeth
RTL

Koningin Elizabeth (96) zit zeventig jaar op de troon en dat werd in het Verenigd Koninkrijk vier dagen lang gevierd. Maar prins Louis, de vierjarige zoon van prins William en prinses Kate was daar op de laatste dag helemaal klaar mee, hij stak zijn tong uit en sloeg boos om zich heen in de koninklijke loge.

De kleine prins Louis had duidelijk even geen zin in de optocht die voor zijn overgrootmoeder werd gehouden. Hij ging demonstratief met zijn armen over elkaar zitten, stak zijn tong uit naar zijn moeder, trok gekke bekken en duwde zijn hand op de mond van Kate terwijl ze hem toesprak.

De Britse fans en de tabloids smullen van de gekke bekken van de kleine prins en delen ze massaal op sociale media.

Bekijk hier wat prins Louis van de optocht vond:

Afgelopen donderdag stal de jongste zoon van William en Kate ook al de show tijdens een balkonscène op Buckingham Palace. Hij stond naast koningin Elizabeth, zijn zus Charlotte en broer George. Louis hield zijn handen over zijn oren tijdens een militaire vliegtuigparade voor koningin Elisabeth.

Op de eerste dag trok Louis ook al de aandacht.© The Telegraph
Op de eerste dag trok Louis ook al de aandacht.

Koningin zelf afwezig

De verjaardag van koningin Elizabeth duurde vier dagen die vol zaten met parades, zoals een militaire parade en de Trooping the Colour, de jaarlijkse verjaardagsceremonie. Ook was er een speciaal liveconcert met wereldberoemde artiesten.

Prins Louis was vrijdag en zaterdag niet bij de festiviteiten, maar zondag waren alle ogen ook zeker op hem gericht. Hij heeft zijn fans niet teleurgesteld. Koningin Elizabeth was gisteren overigens zelf niet aanwezig op de laatste dag van haar jubileumfeest. Zij liet vanwege haar gezondheid verstek gaan.

Lees meer over
Prins WilliamPrinses KateBritse koningshuisLink in bio