Boulevard

Megan en Joshua hadden onveilige seks

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Megan en Joshua hadden onveilige seks
RTL

Temptations Megan heeft een boekje open gedaan over haar seksleven op de bank bij Goedele Liekens in haar programma "Goedele on Top". En dat heeft zeker gezorgd voor een aantal shocking momenten.

Megan heeft in het programma met Goedele vertelt dat ze zich eigenlijk nog maar weinig herinnert van de wilde nacht met Joshua. "Ik was ook echt wel heel dronken als ik het zo mag zeggen" bekent de Belgische dame. 

Veilig

Waarop Goedele de prangende vraag stelt of de seks met Joshua wel veilig is geweest. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen..."De meeste van de keren wel. Er lagen condooms maar die waren gewoon te klein" geeft Megan schoorvoetend toe. Shocker! De productie van het programma heeft wel de volgende dag gezorgd voor grotere condooms.

Nu vraagt iedereen zich af of Megan zich wel bewust is geweest dat heel Nederland en België heeft kunnen meegenieten van het avontuurtje. "Het is wel gek om jezelf zo op tv te zien. Ik was de camera's compleet vergeten. De volgende dag had ik wel iets van 'shit' zegt Megan.

Avondje drinken

Het is niet de eerste keer dat Megan los gaat na een avondje gezellig drinken. "Ik ben soms wel van de onenightstands, je hebt geen verplichtingen. Je bent dronken, en je gaat naar huis en de volgende dag hoor je elkaar niet meer" vertelt Megan eerlijk. Soms weet Megan zelf niet eens meer dat er een hottie naast haar ligt: "Ik had wel soms dat ik mijn ogen open deed en zag shit er ligt iemand naast me, maar ik wist wel altijd de naam nog."

Terugkijkend op die onenightstands is ze er eigenlijk niet heel positief over "Eigenlijk heb je er niet veel aan, want de volgende dag herinner je je niks. Ik kom eigenlijk nooit klaar tijdens onenightstands, het zijn altijd de mannen die klaarkomen."