Royalty

Prins Albert: Ben ik een té trotse vader?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GettyPrins Albert: Ben ik een té trotse vader?
RTL

Prins Albert ll heeft momenteel nog maar oog voor één ding. Namelijk zijn tweeling prins Jacques en prinses Gabriella. De vorst van Monaco is helemaal in de wolken.

De prins en prinses Charlène hebben in hun paleis de taken onderling al goed verdeeld. "Charlène staat iets eerder op dan ik, zij is er in de ochtend voor de kinderen en ik geef ze hun laatste voeding voordat ze 's avonds gaan slapen", vertelt de trotse Albert aan tijdschrift People. "Ik zie ze 's morgens natuurlijk nog voordat ik naar mijn werk ga. Ik probeer ze echt zoveel mogelijk te zien, ze groeien zo snel."

"Ze beginnen langzaam met kruipen"
Kleine baby's worden groot. En dan betekent dat het paleis voor de twee kleine royals langzaam te klein wordt. "Ze zitten rechtop en ze beginnen heel langzaam met kruipen, maar dat lukt nog niet heel goed." 

Zie ook: Prins Albert maakt babynieuws officieel wereldkundig

Charlène beviel op 10 december vorig jaar in het Prinses Grace Ziekenhuis in Monaco. Voor Albert waren het niet zijn eerste kinderen. Hij heeft nog twee andere kinderen uit twee buitenechtelijke relaties, Jazmin Grace (23) en Alexandre (11).

'Balkonscène’
In januari lieten Prins Albert en Charlène vol trots hun kleine spruiten aan het volk van Monaco zien. Het publiek was door het dolle heen toen Albert en Charlène op het balkon verschenen.

Foto's: Albert en Charlene showen tweeling

Feestelijk weekend
Het is dit weekend tien jaar geleden dat Albert zijn voorganger,vader Rainier, opvolgde. Daarom pakt de prins dit weekend flink uit. Hij trakteert het volk op een gratis concert van niemand minder dan Robbie Williams.

Zie ook: Foto's: Prins Albert en Charlène kussend gespot