Entertainment

Erland Galjaard blij met kijkcijfers

·Aangepast:
© ANPErland Galjaard blij met kijkcijfers
RTL

Het leek wel of iedereen aan de buis zat geplakt afgelopen weekend. Voor het darten, de nieuwe Boer Zoekt Vrouw bij de NPO of Moordvrouw en Divorce op RTL4. Programmabaas van RTL Erland galjaard is blij dat die laatste twee neit voleldig zijn ondergesneeuwd door het 'boerengeweld' bij de buren.

Het leek wel of iedereen aan de buis zat geplakt afgelopen weekend. Voor het darten, de nieuwe Boer Zoekt Vrouw bij de NPO of Moordvrouw en Divorce op RTL4. Programmabaas van RTL Erland Galjaard is blij dat die laatste twee niet volledig zijn ondergesneeuwd door het 'boerengeweld' bij de buren.

Erland was vooraf toch wel een beetje nerveus voor de kijkcijfers, vooral omdat er zo’n groot ding van werd gemaakt. "Ik zag overal artikelen opduiken, en polls, ik werd voor arrogant uitgemaakt, mijn keuze als ‘stoerdoenerij’. Dan ben je toch wel een beetje opgelucht als het dan goed uitpakt", aldus Erland vanaf zijn vakantieadres op Ibiza aan RTL Boulevard.

Over ‘keuzestress’ (veel gebezigde term op Twitter) is hij kort: "Mensen hebben altijd wat te zeuren, is er geen keuze is het niet goed. Is er wel iets, hebben ze daar stress van, ik ga me daar echt niet druk over maken."