Entertainment

Dirk wenst nieuwe All Stars-acteurs plezier

Door RTL Boulevard / ANP··Aangepast:
Dirk wenst nieuwe All Stars-acteurs plezier
RTL

Dirk Zeelenberg wenst de acteurs die in All Stars de Musical gaan spelen heel veel plezier. De acteur denkt met veel plezier terug aan All Stars: de serie, waarin hij de rol van Bram vertolkte.

“Ik heb me werkelijk waar helemaal gek gelachen”, zei Dirk donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. “Wat was dat ongelooflijk leuk. Ik hoop dat de nieuwe lichting zich ook helemaal de blubber gaat lachen, maar dat is zeker.”

Niet gepasseerd

Dat hij niet is benaderd voor een rol in de musicalversie, vindt Dirk niet meer dan logisch. “Ik voel me totaal niet gepasseerd. Ze gaan het met jonge jongens doen en daar hebben ze groot gelijk in.” De acteur vindt het “een heel goed plan” om een musical te maken van All Stars en denkt “dat het een hit kan worden”. “Ik ben heel benieuwd wie mijn rol gaat spelen, de rol van Bram.”

Dorpsfotograaf

Dirk werkt zich “de rambam”. Zo stond hij onlangs nog op de set van Dokter Tinus, waarin hij “een weergaloze rol” speelt. “Dat was heel leuk. Ik speel een dorpsfotograaf die zich Paul Verhoeven waant. Hij dicht zich een talent toe dat niemand in hem ziet, alleen hijzelf wel. Dus dat hele dorp staat op z’n kop door een gigantische filmopname. Ik vond dat onwijs leuk om te doen.”

Ook op de set van Dokter Tinus was het schuddebuiken voor Dirk. “Ik heb me gek gelachen met Tygo Gernandt en Thom Hoffman.”

Meer bij RTL Boulevard: