Entertainment

Boerin Bertie vindt nieuwe liefde!

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoerin Bertie vindt nieuwe liefde!
RTL

Boerin Bertie heeft een nieuwe liefde, zo valt te lezen op de website van Boer Zoekt Vrouw. De nieuwe vlam is geen onbekende, het is namelijk briefschrijfster Rosita waar Bertie in het programma al eens een speeddate mee had.

Boerin Bertie en Rosita hadden drie jaar geleden in BZV een speeddate waar meteen de vonken vanaf sprongen en Rosita ging mee op dagdate. Tijdens de dagdate heeft Rosita opgebiecht aan Bertie dat ze kort daarvoor een andere vrouw had leren kennen waar ze mee verder wilde, maar die relatie is sinds kort uit. 

Contact herstellen

Tussen Bertie en haar vorige vriendin Esther liep de liefde ook spaak. Toen Bertie en Rosita onlangs het contact weer herstelde sloeg de volk alsnog over.  "Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen", zo vertelt Bertie op de website van het programma. 

Lees meer over
Bertie Steur