Entertainment

Doug Hutchinson en Courtney Stodden scheiden

Door ANP··Aangepast:
Doug Hutchinson en Courtney Stodden scheiden
RTL


Green Mile-acteur Doug Hutchinson en Courtney Stodden hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De 53-jarige Doug en de 19-jarige Courtney waren zo'n 2,5 jaar lang getrouwd.

Dat meldt Daily Mail op basis van bronnen dichtbij het stel. Het huwelijk van de twee stond vooral in het teken van controverse en media-aandacht. Hutchinson is bekend van een bijrol als gemene gevengenisbewaarder in de legendarische film The Green Mile. Als acteur kende hij verder niet al te veel succes. Toen hij na zijn vijftigste plotseling in het huwelijksbootje stapte met de destijds 16-jarige Courtney, stond Hutchinson weer volop in de schijnwerpers.

Velen beschuldigden Doug van pedofilie. De rechter bepaalde echter dat het huwelijk gewoon door kon gaan, omdat de moeder van Courtney schriftelijk toestemming wilde geven. Courtney, inmiddels 19 jaar, probeert nu de pers haar in het vizier heeft door te breken met zingen, acteren en allerlei zelfgemaakte video's. Ze verschijnt in het openbaar voornamelijk schaars gekleed. Onlangs liet ze haar borsten vergroten tot cupmaat DD.