Entertainment

Celine Purcell ontvangt haatmail

·Aangepast:
Celine Purcell ontvangt haatmail
RTL

Het leven van een actrice gaat af en toe niet over rozen. Sinds een maand is Celine Purcell te zien als Femke Blok in Goede Tijden Slechte Tijden en dat zorgt op Twitter voor onrust onder de kijkers.

In Meerdijk heeft Femke maar één doel en dat is het verpesten van de relatie tussen Rik, gespeeld door Ferri Somogyi en zijn verloofde Nuran, gespeeld door Toprak Yalciner. En dit komt de actrice in het echte leven duur te staan.

Celine krijgt op Twitter van alles naar haar hoofd geslingerd. Van ‘Femke is een k*twijf’ tot ‘Ik haat Femke’ en ‘Kan iemand een frituurpan over Femke gooien’.

"Ik voel me niet bedreigd door de tweets, want ik snap dat het over mijn karakter gaat", aldus Celine tegenover RTL Boulevard."Ik mag altijd een lieverd spelen en nu ben ik een keer de gemenerik. Dat vind ik juist heel leuk."

RTL en Endemol reageren als volgt: “We bereiden acteurs er altijd op voor dat er heftig gereageerd kan worden als ze een minder sympathieke rol vertolken. Dit soort reacties geven ook aan dat ze haar rol goed speelt. Overigens: het merendeel van de reacties is positief, maar natuurlijk vallen de negatieve het meeste op.”