Entertainment

Auto Céline Purcell uitgebrand

·Aangepast:
Auto Céline Purcell uitgebrand
RTL


AMSTERDAM - Céline Purcell kreeg donderdag de schrik van haar leven toen haar auto voor haar neus vlam vatte en in korte tijd helemaal uitbrandde. Gelukkig had ze echtgenoot Oren Schrijver aan de telefoon die haar net op tijd waarschuwde dat ze het voertuig moest verlaten. Daarna stond haar auto in lichterlaaie, vertelde ze aan RTL Boulevard.

''Ik reageerde niet alert'', vertelde de musicalster. ''De auto was gisteren nog apk gekeurd. Toen ik lampjes zag branden belde ik Oren. Maar al snel kwam er ook al rook uit de motorkap en zag ik vlammen. Oren zei me uit de auto te stappen. Een omstander waarschuwde me voor ontploffingsgevaar en sommeerde me afstand te nemen. 'Ga weg, ga weg bij die auto. Straks ontploft 'ie nog', riep hij. Toen ging ik pas trillen op mijn benen."

De brandweer rukte met groot materieel uit, maar kon de auto niet redden. Oren Schrijver spoedde zich met de taxi naar de plek des onheils. ''Oren kwam met de taxi aangescheurd, toen heb ik wel gehuild. Het gevaar drong zo langzaam tot me door.''

Céline en Oren zijn volgende maand een jaar getrouwd. Ze ontmoetten elkaar tijdens de audities van Mamma Mia!, waarin zij later allebei te zien waren. De actrice stond verder op de planken voor de musicals Wicked en Les Misérables. Op televisie was zij te zien in Kinderen geen bezwaar. Oren speelde onder meer een rol in Soldaat van Oranje.