Royalty

Carl Gustaf praat niet meer met Sylvia

·Aangepast:
Carl Gustaf praat niet meer met Sylvia
RTL

Sinds de seksuele uitspattingen van de Zweedse koning breed zijn uitgemeten in de pers heerst er op het paleis van Carl Gustaf en zijn gemalin Sylvia ijzige stilte. Zo weet het Zweedse blad Expressen.

Gerelateerde video's:

Carl Gustaf reageert op seks- en maffiaverhalen

Koning Carl Gustaf heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. In het boek De Terughoudende Monarch (Den Motvillige Monarken) , dat vorig jaar werd uitgebracht, kwam zijn affaire met de voormalige zangeres van Army of Lovers Camilla Henemark naar buiten. Vervolgens verscheen er nog een boek, De Zweedse Godfather, waarin nog meer schandalen werden onthuld. Zo zou de koning zich regelmatig in stripclubs ophouden.

Volgens het Zweedse tijdschrift Expressen is sindsdien de ijstijd uitgebroken op het paleis. Volgens het tijdschrift is de familie na alle seksschandalen rondom Carl Gustaf diep teleurgesteld. Het koninklijk paar zou ook al niet meer met elkaar praten. Zelfs de zwangerschap van kroonprinses Victoria lijkt de boel maar niet te kunnen ontdooien. De krant citeerde overigens een anonieme bron.

De kinderen van het Zweedse koningspaar zoeken hun toevlucht inmiddels in het buitenland. Na het verbreken van haar verloving met Jonas Bergström vluchtte Madeleine in april 2010 naar New York. Prins Philip brengt al zijn tijd door met z’n nieuwe vlam Sofia Hellqvist. Volgens sommige bladen zou hij haar zelfs al ten huwelijk hebben gevraagd.

Het lijkt erop dat het in stand houden van het koningshuis op de schouders rust van Victoria en haar man Daniel, en de toekomstige troonopvolger.