Video

Miljoenenjacht-miljonair fopt partner met cheque van 3000 euro, huwelijk komt wel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Miljoenenjacht-miljonair fopt partner met cheque van 3000 euro, huwelijk komt wel
RTL

Benita weet nu wat ze heeft aan haar partner Krijn, de man die zondag in miljoenenjacht naar huis ging met ruim 1,1 miljoen. Hij had als grap een nepcheque van 3000 euro meegenomen om haar op het verkeerde been te zetten. Pas toen ze samen naar uitzending keken wist Benita dat die 3000 euro slechts een schijntje was van wat Krijn werkelijk binnen had gehengeld. "Onwerkelijk."

Krijn kan zijn geluk niet op als hij zondag op de rode stopknop drukt van spelshow Miljoenenjacht. Hij is daarmee letterlijk in een klap miljonair. Zijn partner Benita weet dat voor aanvang van de uitzending zondag nog niet. Krijn heeft haar wijs gemaakt dat hij ‘slechts’ 3000 euro heeft gewonnen. “Nou dan heeft -ie zeker alles eruit gegooid”, zegt Benita in RTL Boulevard op de vraag naar haar reactie. “Al die miljoenen en dan 3000 euro gewonnen. Nou, ook leuk. En dan ga je ’s avonds kijken en dan eh… nóg leuker. Onwerkelijk, echt onwerkelijk.”

Huwelijksaanzoek

Uit pure vreugde vraagt Krijn Benita tijdens de opnames ten huwelijk. Maar die reageert niet helemaal zoals verwacht. “Hij heeft drie dagen tegen me gelogen”, grapt ze na het verhaal van de nepcheque. “Nee. Ja sorry dat zei ik echt: Doe niet zo raar, we hebben nu toch ook alles.” Krijn kan er hartelijk om lachen. Maar ja, wie niet die met zo’n fantastische prijs thuiskomt. En ach, wat in het vat zit verzuurt niet…

Lees meer over
Linda de MolMiljoenenjacht