Entertainment

Humberto Tan komt met eigen fotoglossy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Humberto Tan komt met eigen fotoglossy
RTL

Humberto Tan presenteert op 23 november zijn fotoglossy HUMBERTO. Het is een eenmalige uitgave vol unieke fotoreportages uit binnen-en buitenland en boeiende interviews met Nederlandse topfotografen die de talkshowhost en vrijetijdsfotograaf inspireren, onder wie Frans Lanting en William Rutten.

“Ik ben erg trots dat al die fotografen van wie ik zoveel leer, hun medewerking hebben verleend aan dit magazine”, aldus Humberto Tan.

Het Perfecte Plaatje

Het idee van een eigen fotoglossy – waarbij de focus ligt op mens, natuur en reizen - ontstond anderhalf jaar geleden. Kort nadat Humberto als winnaar uit de bus kwam bij het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje. Hierin strijden acht BN’ers om het schieten van ... het perfecte plaatje. Hierna kwam het project in een stroomversnelling terecht.

Marco Borsato

Naast interviews met Frans Lanting en William Rutten staan in HUMBERTO verhalen met collega-fotografen als Marco Borsato, Klaas Jan van der Weij en Jeroen Swolfs, en intrigerende fotoreportages uit onder meer Suriname, Zuid-Afrika, Kroatië, Bangladesh en Pieterburen, gemaakt door onder anderen llvy Njiokiktjien, Guus Dubbelman en natuurlijk Humberto zelf.
 

Lees meer over
Humberto TanRTL Late Night