Spaarpotjes zijn op

Verbouwing bezorgt Xander de Buisonjé nachtmerries

Door RTL Boulevard/Telegraaf··Aangepast:
Verbouwing bezorgt Xander de Buisonjé nachtmerries
RTL

Het droomhuis van Xander de Buisonjé bezorgt de zanger heel wat kopzorgen. De verbouwing van het Gooische pand duurt veel langer dan gepland en de kosten lopen ook steeds verder op. "Door alle tegenvallers en het extra werk loop je financieel ook helemaal leeg."

"Voorlopig moet ik nog wel even doorgaan met muziek maken"

Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie kochten onlangs een riante woning in Bussum, maar haalden zich met de koop van de villa de nodige ellende op de hals. Het pand moest namelijk grondig verbouwd worden en dat zorgde voor de nodige problemen, zo vertelt Xander in de Telegraaf. "De verbouwing duurt nu al een jaar en is nóg niet helemaal afgerond. Maar we wilden per se de feestdagen in het nieuwe huis doorbrengen en daarom zijn we er toch maar alvast gaan wonen. Het is een doffe ellende geweest, terwijl we ons zo goed hadden voorbereid."

Tijdens de verbouwing besluiten de klusjesmannen het bijltje erbij neer te gooien. "Dat viel uitgerekend samen met het moment waarop wij naar Amerika moesten voor de geboorte van onze dochter. Dat geluk wilden we niet laten overschaduwen door de gebeurtenissen in ons nieuwe huis, maar op een gegeven moment zagen we het toch echt helemaal niet meer zitten! Waar waren we aan begonnen? Maar een weg terug was er na de eerste sloopwerkzaamheden natuurlijk ook niet meer. Je moet door, maar door alle tegenvallers en het extra werk loop je financieel ook helemaal leeg. We hebben spaarpotjes moeten aanspreken die eigenlijk voor onze oude dag waren bedoeld. Ik kan ook niet voorspellen hoelang ik nog door kan gaan met muziek maken, maar voorlopig zal ik wel nog even moeten, hahaha!”, aldus Xander in de Telegraaf.

Lees meer over
Xander de Buisonjé