boris slaat de bal mis

Boris Becker in opspraak na verkoop nep-racket

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBoris Becker in opspraak na verkoop nep-racket
RTL

De voormalig professioneel tennisspeler Boris Becker is in opspraak nadat 'ie een verkeerd oud-tennisracket heeft laten veilen voor 10.000 euro. Hij zou eigenlijk het racket moeten veilen waarin 'ie in 1999 zijn laatste Wimbledon wedstrijd mee speelde.

Boris liet het racket veilen in het Duitse tv-programma Bares für Rares. Uiteindelijk kocht antiekhandelaar Julian Schmitz het op een veiling voor 10.000 euro, maar die is er nu achter gekomen dat het niet om het juiste tennisracket gaat. 

Julian kreeg een brief van het tv-programma waarin staat: "Het ziet er helaas naar uit dat in onze uitzending niet het racket verkocht is dat beloofd was en in de uitzending besproken is." De advocaat van Becker heeft nu laten weten dat inderdaad het verkeerde racket is gegeven, maar dat Julian inmiddels de echte heeft ontvangen.

Het lijkt daarmee opgelost, maar niks is minder waar. Boris zou de 10.000 euro op de rekening van een goed doel overschrijven, maar dat is tot op heden nog niet gedaan. De advocaat van Boris laat aan RTL Boulevard weten dat het bedrag wel is overgemaakt, maar naar een ander goede doel.