Uitgeblust

Gebroken Bibi Breijman over burn-out: Het gaat even niet meer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Gebroken Bibi Breijman over burn-out: Het gaat even niet meer
RTL

Youtube-koningin Bibi Breijman zit er helemaal doorheen. In haar nieuwste vlog vertelt Bibi te kampen met een zware burn-out. "Ik ben volledig de weg kwijt", aldus de verdrietige Bibi.

Aangeslagen en ietwat verward vertelt Bibi Breijman aan haar ruim 213.000 volgers dat ze momenteel door een moeilijke periode gaat.  "Ik ben naar de dokter geweest. Ik heb een burn-out. Het gaat niet goed met me. Als ik voor de deur sta met mijn sleutelbos weet ik gewoon niet meer welke sleutel er in mijn sleutelgat past. Als ik ga afrekenen bij de kassa krijg ik een paniekaanval omdat ik denk dat ik mijn portemonnee niet bij me heb terwijl ik hem gewoon in mijn handen heb."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens het vriendinnetje van Waylon is de burn-out te wijten aan de hoge werkdruk van de afgelopen jaren. "Ik ben altijd maar doorgegaan. Ik was alleen maar bezig met werken, werken en nog eens werken. Ik was bang dat ik anders mijn huis niet meer zou kunnen betalen. Dat speelde continue door mijn hoofd. Toen ben ik zo lang doorgegaan met werken dat ik nu helemaal de weg kwijt ben."

Bibi heeft daarom besloten om minder te gaan vloggen en meer rust te gaan nemen. De kleine Youtube-ster houdt goede hoop dat in 2018 alles weer goedkomt. "Ik weet niet wanneer een burn-out ophoudt, maar ik kom heus wel weer terug."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig kan Bibi rekenen op de steun van haar Waylon. Op Instagram laat de zanger weten zijn liefje door deze zware periode heen te gaan slepen. "Weet dat ik er voor je ben met alles wat ik heb en kan zijn! Ik ben zo gelukkig dat jij in m’n leven bent gekomen... Jij maakt de liefde weer de moeite waard", schrijft de verliefde Waylon. 

Lees meer over
Bibi Breijman