sporty spice

Wendy van Dijk: Ik wil Nederland in beweging krijgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk: Ik wil Nederland in beweging krijgen
RTL

Magazine Wendy komt met een Happy & Healthy Kick off van 2018. Healthfreak Wendy van Dijk start een grote actie, waarbij iedereen kans maakt op een plek in WENDY’s Elftal. Het doel: met behulp van een personal trainer binnen een half jaar samen met Wendy je sportieve lat verleggen.

"Ook als je nooit hebt gesport, jij kan dit!"

Wendy van Dijk vertelt in haar magazine uitgebreid over haar jarenlange zoektocht in de wereld van het gezonde bewegen. Via intensief dansen en bikram yoga is ze inmiddels ook volledig in de ban van het nieuwe rennen met DISQ-running. Intervaltraining met daarnaast krachttraining met DISQ, het apparaat dat alle spieren aanspreekt.

Nu start er een grote actie, waarbij iedereen in Nederland kans kan maken op een plek in WENDY’s Elftal, met een half jaar intensieve persoonlijke begeleiding met voedingsplan van een personal trainer, om uiteindelijk samen fit 10 kilometer hard te lopen. Naast deze 11 deelnemers, kan iedereen zich inschrijven om mee te trainen in een WENDY-club. 

De actie maakt onderdeel uit van de echte transitie om mensen bewuster te maken van hun leefstijl. De tweede stap is de presentatie van Wendy bij de RTL Gezondheidstest die volgende maand start bij RTL. Kijkers gaan 7 weken lang meegenomen worden in bewustwording van wat nu wel of niet gezond is, bewegen maakt hier onderdeel van uit. 

Lees meer over
Wendy van Dijk