Barbie 2.0.

Michael van der Plas op zoek naar opvolger voor Barbie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Michael van der Plas op zoek naar opvolger voor Barbie
RTL

Michael van der Plas wil een nieuwe realityserie... zonder zijn ex-liefje Samantha welteverstaan. En een opvolger voor Barbie lijkt ook al klaar te staan!

"Maar dat zij ermee stopt, wil niet zeggen dat ik me niet mag doorontwikkelen of geen nieuwe dingen meer mag ontdekken."

Michael laat weten druk in gesprek te zijn met verschillende tv-producten over een spin-off van Samantha en Michael Scheiden Ermee Uit. Volgens de realityster is er namelijk nog volop inspiratie voor een nieuw seizoen vol lief en leed. En een opvolger voor Barbie lijkt ook al gevonden: boezemvriendin en zakenpartner Bianca Meivogel!

Michael van der Plas zoekt hulp in Spanje
Lees ook

Michael van der Plas zoekt hulp in Spanje

"Bianca en ik zitten nu bij een geweldig feestcafé in Oostenrijk en over enkele maanden zijn we weer aan de Spaanse Costa. Je kunt je wel voorstellen dat daar heel wat bij komt kijken: gekke mensen, dronken mensen, relatieproblemen in je zaak en vooral héél veel lol. En we hebben ook nog een persoonlijk leven waarbij ik bijvoorbeeld elke maand naar Nederland ga voor mijn kinderen. En in de zomer komen Angelina en Milano lekker naar mij toe."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Michael is vastbesloten om zijn reality-carrière voort te zetten zonder zijn Barbie. "Ik hoor vaak opmerkingen als Mike, zonder Samantha was jij nooit iets geweest. Ik kan daar echt niets mee. Wat moet ik dan doen? Mijn salaris overmaken naar haar, want zonder haar was ik niemand? Die series die wij samen gemaakt hebben zijn een succes geworden doordat wij samen erin voorkwamen. Een huwelijk doe je samen, kinderen maak je samen... door haar is er nu gezegd: ik stop ermee, klaar. Ik respecteer dat, begrijp me niet verkeerd. Maar dat zij ermee stopt wil niet zeggen dat ik me niet mag doorontwikkelen of geen nieuwe dingen meer mag ontdekken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vooralsnog blijft het gissen met wie Michael een doorstart zal maken met zijn reality-show. Michael is in ieder geval vastbesloten om zelf flink te gaan knallen. "Ik wil heel graag op een positieve manier een leuke toekomst realiseren voor mij en mijn kinderen. Ik ben bereid om daar verdomd hard voor te gaan werken."

Lees meer over
Michael van der Plas