liefdesdriehoek

Pommeline in tranen: Verliefd op Fabrizio

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube Diana GabrielsPommeline in tranen: Verliefd op Fabrizio
RTL

Plastisch chirurg Diana Gabriels duikt het bad in met oud Temptation-verleidster Pommeline. En daarin geeft ze toe verliefd te zijn op haar ex Merijn én huidig Temptation-verleider Fabrizio.

"Het is gewoon moeilijk om hier naar te kijken"

Het gerucht dat Pommeline iets met haar baas Fabrizio zou hebben gehad gaat al wat langer rond. Het zou ook de reden zijn, volgens Merijns ex Lisa, dat Pommeline en Merijn nu uit elkaar zijn. Pommeline lijkt dat nu eindelijk te bevestigen.

Eerder post Diana Gabriels een YouTube video met Pommeline waarin zij vertelt over Fabrizio. Maar al gauw verdwijnen de beelden uit de video en zijn deze niet meer te vinden. Nu staat de video opnieuw online, en de beelden zijn terug!

Op de vraag 'Je bent verliefd op Fabrizio geworden en houdt nog steeds van Merijn?' van Diana antwoordt Pommeline met een knikkend hoofd. Daarna barst ze in tranen uit. 

"Ik denk dat ik weinig praat over hem, vandaar. Dat is raar, om eerlijk te zijn", vervolgt Pommeline. Op de vraag of er iets is gebeurd tussen haar en Fabrizio schudt Pommeline haar hoofd.

Eerste reactie Merijn op alle ophef
Lees ook

Eerste reactie Merijn op alle ophef

Lees meer over
Tv-programma