cassave dieet

Joëlle Witschge deed mee aan Expeditie Robinson om af te vallen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJoëlle Witschge deed mee aan Expeditie Robinson om af te vallen
RTL

Model Joëlle Witschge vertelt openhartig in het blad VIVA over haar strijd met de kilo's en is openhartig over haar break-up met Waylon.

"Dan gaan die kilo's er vanzelf wel vanaf"

Joëlle geeft in een interview met VIVA aan dat ze meedoet aan Expeditie Robinson om haar overtollige kilo's kwijt te raken. Het model is het jaar daarvoor erg aan gekomen en het lukt haar maar niet om af te vallen. "Twee keer per dag trainen, alleen maar sla eten. Niets hielp," aldus het model over haar afvalpogingen. 

Op het moment dat Joëlle gevraagd wordt om mee te doen aan Expeditie twijfelt zij wel eventjes. Heel Nederland kan dan zien dat zij is aangekomen. Toch heeft de deelname aan het programma ook een positieve kant, want op Expiditie kan je niet veel eten. "Dan gaan die kilo's er vanzelf wel vanaf," is de redenatie van Joëlle. Na twee weken afzien op het eiland is het model nog steeds geen kilo afgevallen en weet ze dat er iets mis is. Haar vader is na zijn deelname zelfs negen kilo afgevallen. De blondine laat nu weten dat zij de oorzaak heeft gevonden: "Een darmspecialist constateerde dat ik een amper functionerende schildklier heb." 

Joëlle Witschge had moeite met aandacht
Lees ook

Joëlle Witschge had moeite met aandacht

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar schildklierproblemen zijn te wijten aan hormonale disbalans en stress. De afgelopen jaren heeft Joëlle veel meegemaakt in de liefde. Van een knipperlichtrelatie met Waylon die uiteindelijk kapot gaat in 2017 tot haar break-up met Kris Kross-dj Sander Huisman die haar veel verdriet heeft gedaan. Vooral de relatie met Waylon heeft littekens achtergelaten bij Joëlle, maar het model zegt nu weer helemaal zichzelf te zijn: "Nu sta ik elke dag weer vrolijk op en heb ik zin om dingen aan te pakken. 2018 gaat helemaal mijn jaar worden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Expeditie Robinson