Spoiler Alert

Temptations Megan heeft spijt van avontuurtje met Joshua

·Aangepast:
© RTLTemptations Megan heeft spijt van avontuurtje met Joshua
RTL

Inmiddels weten we allemaal dat Megan op Joshua is gekropen. In de aflevering van vanavond is te zien waarom Megan gezwicht is voor de charmes van de jongste verleider in Temptation Island. Maar RTL Boulevard heeft natuurlijk al de juice van aflevering 5.

"Ik heb spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera"

Megan heeft een heel teleurstellend kampvuur achter de rug. Joshua staat maar wat graag de emotionele Megan bij. Hij vindt het onbegrijpelijk wat Kevin allemaal heeft gezegd over haar: "Ik heb nog nooit gehoord over een jongen die vijf keer vreemd kan gaan. Je zou juist moeten opscheppen over je vriendin op tv. Over hoe goed ze is." Het is niet voor niks dat Joshua wordt geopperd als de perfecte schoonzoon. Hij vervolgt: "Dat opende mij de ogen van: Ik moet dit meisje redden uit deze relatie." En dat is hem zeker gelukt want Megan beleeft een zinderende en zwoele nacht met hem. Maar of ze daar blij mee is?

Spoiler: Eerste Temptation kandidaat gaat vreemd
Lees ook

Spoiler: Eerste Temptation kandidaat gaat vreemd

Terugkijkend is de seks met Joshua ook niet helemaal de bedoeling geweest vertelt Megan: "Die seks was niet nodig en dat was misschien niet de goede manier, maar op dat moment leek het gewoon goed." 

Maar toch moet er iets van Megans hart: "Ik heb niet echt spijt tegenover Kevin, maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera." 

Deze affaire krijgt zeker weten nog een staartje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tv-programma