wedden dat

Trouwt Meghan Markle in jurk Alexander McQueen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTrouwt Meghan Markle in jurk Alexander McQueen?
RTL

Britse bookmakers weten het vrijwel zeker: Alexander McQueen ontwerpt de trouwjurk van Meghan Markle. En dat komt allemaal door de inzet van mensen op de Britse ontwerper.

De bruiloft van de prins Harry en zijn Meghan zijn een echte sport geworden in Engeland. Mensen konden eerder al wedden op de trouwdatum en nu ook op de ontwerper van de bruidsjurk. Bookmakers denken nu te weten wie de trouwjurk gaat ontwerpen en dat is af te leiden uit de ontwerpers waar mensen geld op inzetten.

Toen nog niet bekend was op welke dag the royal wedding plaats zou vinden, konden mensen geld inzetten op verschillende huwelijksdata. De weddenschap werd vervroegd gesloten, omdat opvallend veel mensen geld inzetten op 19 mei. De datum van het de bruiloft bleek ook echt 19 mei te zijn.

Nu gebeurt er bij de jurken hetzelfde. Ontwerpers die al een tijdje worden genoemd zijn Erdem en Ralph & Russo, maar nu wordt er opvallend veel geld ingezet op Alexander McQueen. Kate Middleton trouwde in 2011 ook in een jurk van het Britse modehuis.

© ANP
Lees meer over
Meghan Markle