Boontje komt om zijn loontje

Spoiler: Temptation-Kevin reageert op seksende Megan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 5Spoiler: Temptation-Kevin reageert op seksende Megan
RTL

Vorige week is Megan op de knappe Joshua gedoken en hebben ze samen een stomende nacht beleefd. Helaas voor Kevin heeft hij nu de beelden van zijn geliefde moeten zien tijdens het kampvuur en dat is hem zwaar gevallen.

"Ik hoop dat ze steun vindt bij die gast, want bij mij hoeft ze niet meer aan te komen"

Wie denkt dat Megan slechts 1 nachtje met Joshua tussen de lakens duikt heeft het mis. De twee zijn onafscheidelijk en slapen elke nacht samen. Joshua: "Zij zegt zelf ook: Alleen slapen doe ik niet graag. En ja, ik vind het ook veel leuker als ik met iemand kan slapen."

Eerder zei Megan nog bij Goedele Liekens dat zij niet verliefd is op Joshua, maar de nieuwste aflevering van Temptation doet anders vermoeden. Megan: "Joshua toont zoveel respect. Daarom heb ik ook een zwak voor hem. Omdat hij me al het respect geeft dat ik nooit van Kevin heb gehad. Hij behandelt me zoals ik behandeld zou moeten worden. Al zou hij me vergeven om wat hier gebeurd is, ik zou 't zelf niet meer willen." Gelukkig maar, want Kevin heeft het helemaal gehad met zijn Megan.

Temptations Fabrizio zet tattoo bij crush Daniëlle
Lees ook

Temptations Fabrizio zet tattoo bij crush Daniëlle

Heel naïef hoopt Kevin op betere beelden bij het kampvuur zodat hij het ook wat meer naar zijn zin kan hebben. Want hij zit in zak en as. Alleen staat het tegenovergestelde hem te wachten. Terwijl de eerste beelden nog redelijk onschuldig zijn roept Kevin al dat hij he-le-maal klaar is met zijn vriendin. En dan komen de echt heftige beelden van Megan die er op los sekst met Joshua. Kevin: "Kijk, ik vind het jammer voor haar. Zij toont haar ware ik. Ik ga mij er hier niet door laten beïnvloeden. Voor mij is het klaar, sowieso. Bij mij hoeft ze niet meer aan te komen. Ik hoop dat ze steun vindt bij die gast, want bij mij hoeft ze niet meer aan te komen. I'm done sowieso."

We hebben allemaal kunnen zien dat Kevin heftig geëmotioneerd is en zijn Megan mist. Megan krijgt de beelden van haar lover te zien, maar is totaal niet onder de indruk. "Sorry, ik moet gewoon lachen omdat dit niet de Kevin is die ik ken. Ik zie gewoon aan hem dat hij fake is", vertelt zij enigszins boos. "Het deed hem nooit iets en waarom nu voor de camera wel. Dat is een spelletje wat hij nu speelt. Hij wil nu gewoon medelijden kweken en dat verdient hij echt niet", vervolgt zij. 

Het lijkt er op dat Megan doorgaat met haar vakantieliefde Joshua en het is nog even afwachten wat Kevin gaat doen als tegenreactie. 

Temptation Island zie je iedere donderdagavond om 20.30 uur op RTL 5. 

Lees meer over
Tv-programma