Laat je verleiden 2.0

Deze 'Utopiaan' is nu verleider in Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Kevin RekoertDeze 'Utopiaan' is nu verleider in Temptation Island
RTL

Kevin Rekoert blijkt van alle markten thuis te zijn: zien we hem vorig jaar nog met de voetjes van de vloer gaan met deelnemer Kevin Verboom in Utopia, binnenkort maakt de Nederlandse knapperd zijn opwachting in het spraakmakende Temptation Island.

Spoiler: Temptation-Kevin reageert op seksende Megan
Lees ook

Spoiler: Temptation-Kevin reageert op seksende Megan

Kevin Rekoert wordt bekend door zijn deelname aan de Vlaamse versie van So You Think You Can Dance. De danser weet het in 2015 te schoppen tot de liveshows van het programma. Later duikt Kevin op in het goedbekeken SBS 6-programma Utopia. Hier helpt hij deelnemer Kevin Verboom gedurende enkele weken om de choreografie voor het grote dansevenement goed onder de knie te krijgen. Maar terwijl Kevin Rekoert zich focust op het leren van de pasjes lijkt het alsof Utopia-Kevin stiekem een oogje lijkt te hebben op zijn coach... Helaas voor de Utopiaan is de liefde niet wederzijds: Kevin Rekoert valt toch echt alleen op vrouwen. En nu blijkt Kev nog eens een ware vrouwenverslinder te zijn!

Kevin Rekoert© RTL
Kevin Rekoert

De womanizer maakt binnenkort namelijk zijn opwachting in Temptation Island, zo blijkt uit de promobeelden voor aflevering 7 die vandaag op Videoland zijn verschenen. Kevin zal de komende tijd zijn best gaan doen om de hartjes van van Deborah, Megan, Daniëlle en Vanessa te veroveren. De Utopia-fans hoeven Kev echter niet te gaan missen: volgende week zal hij ook weer te zien zijn in Utopia om Ivan te helpen met het organiseren van het boksgala.

Kevin Rekoert is overigens niet de enige nieuwe verleider in Temptation Island. Binnenkort zal ook de bloedmooie Chloé haar opwachting maken in het programma. De 20-jarige sexbom moet het gat opvullen wat Yana Daems heeft achtergelaten. Maar naast Chloé en Kevin maken er nog twee nieuwe gezichten hun opwachting in Temptation Island, zo wordt duidelijk uit de eerste beelden van aflevering 7...

Momenteel draait de geruchtenmachine over Temptation Island dan ook overuren: zo zou de Braziliaanse Laiolano het team van de verleiders komen versterken. En ook de naam van de Nederlanse Denise gaat rond. Zij zou Laetitia, Zwanette en de andere dames moeten gaan helpen om de hoofden van Medzi, Jeremy en de andere Temptation-mannen op hol te doen slaan.

Laiolano© Instagram Laiolano
Laiolano
Denise© Instagram Denise
Denise

Benieuwd naar de versiertrucjes van onze Kevin? Kijk dan volgende week donderdag naar Videoland, waar aflevering 7 van Temptation Island vanaf dan te bekijken is.

Lees meer over
Tv-programma