en ze leefden nog lang en gelukkig

Is Ed Sheeran stiekem getrouwd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIs Ed Sheeran stiekem getrouwd?
RTL

Dua Lipa en Stormzy zijn dé grote winnaars van de BRIT Awards. Toch heeft iedereen het maar over één ding: de mysterieuze ring aan de hand van zanger Ed Sheeran. De Britse artiest verschijnt op de rode loper met een glanzende ring om zijn ringvinger. Veel fans denken daarom dat de Shape of You-zanger stiekem getrouwd is met zijn liefje. De populaire zanger zelf heeft een andere verklaring.

“Hij is geamuseerd over alle ophef die dit veroorzaakt heeft."

De Britse singer-songwriter scoort hit na hit en ook in de liefde heeft de populaire zanger geluk. Tijdens de jaarwisseling gaat hij op zijn knieën voor Cherry. “Heb een verloofde gescoord net voor het nieuwe jaar. We zijn heel verliefd en ook onze katten zijn dolblij”, schrijft de zanger onder de post. De 27-jarige en zijn verloofde daten al sinds 2015 en kennen elkaar nog uit hun jeugd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veel fans denken dat de zanger en zijn lief stiekem getrouwd zijn omdat hij gespot is met een ring om zijn vinger. Toch is dit volgens Ed géén trouwring, maar een verlovingsring. Een bron van Ed zegt over de geheimzinnige ring: “Hij is geamuseerd over alle ophef die dit veroorzaakt heeft. Alhoewel hij geen intenties heeft om hem af te doen”. Met de ring laat de songwriter zien dat hij 100% voor zijn Cherry gaat, ondanks dat de twee nog niet het ja-woord tegen elkaar hebben uitgesproken.

Op onderstaande foto is Ed te zien met zijn glimmende verlovingsring.

Ed Sheeran© ANP
Ed Sheeran
Lees meer over
Ed Sheeran