Ja! ja! ja!

Album Bizzey nieuwe koploper in Album Top 100

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Album Bizzey nieuwe koploper in Album Top 100
RTL

Het eerste soloalbum van Bizzey is goed ontvangen in ons land. Met November komt de Nederlandse rapper deze week binnen op nummer 1 in de Album Top 100. Eerder bracht Leo Roelandschap, zoals de rapper echt heet, al vele singles uit, onder meer met de groep Yellow Claw, waar hij jarenlang onderdeel van was.

Rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig bracht afgelopen week het zesde studioalbum op de markt. De nieuwe plaat heet Luek en komt binnen op de tweede plaats in de albumlijst. Daarmee evenaren Vieze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron hun beste prestatie uit het verleden in de Album Top 100. Met het in 2013 uitgebrachte Ja, Natúúrlijk! kwam de groep ook al eens op de tweede plaats terecht.

Jacin Trill & Bokoesam stonden vorige week nog op de eerste plaats en moeten het nu doen met de zesde positie in de lijst. Zack Ink is de derde nieuwe binnenkomer in de Top 10, met Takedown. Voor de Nederlandse rapper is het zijn beste prestatie ooit. Met zijn vorige twee albums kwam hij nooit verder dan de achttiende plaats in de Album Top 100.

Album Top 100 week 8

(Notering, tussen haakjes notering vorige week. De Album Top 100 is samengesteld door GfK Dutch Charts)

1 (-) Bizzey - November

2 (-) De Jeugd Van Tegenwoordig - Luek

3 (6) Lil Kleine- Alleen

4 (2) Kendrick Lamar - Black Panther - The Soundtrack Album

5 (5) Ed Sheeran - ÷ [Divide]

6 (1) Jacin Trill & Bokoesam - Zo vader, zo zoon

7 (4) Justin Timberlake - Man of the Woods

8 (-) Zack Ink - Takedown

9 (7) Broederliefde - We Moeten Door

10 (8) Dua Lipa - Dua Lipa