Dries verhuisink

Dries Roelvink verhuist naar een paar deuren verder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDries Roelvink verhuist naar een paar deuren verder
RTL

Dries Roelvink is na zeven jaar van zijn heerlijke huis op de PC Hooftstraat vertrokken naar een paar deuren verder. RTL Boulevard helpt een handje mee met de verhuizing.

"Ik wil graag een dakterras"

Bij zijn vorige keer verhuizen vertelt Dries nog dat hij daar nooit meer weg wil gaan. "Ik voel me hier helemaal de koning te rijk. Het moet wel heel raar lopen als ik ooit ergens anders ga wonen", vertelt hij aan Story.

Nu, zeven jaar later, heeft Dries toch besloten om met zijn vrouw Honoria honderd meter verder te gaan wonen. De reden van de verhuizing is een onhandige woonkamer en de droom van een dakterras, want Dries houdt van de zon. Zo laat hij aan RTL Boulevard weten. 

Voguende Dries Roelvink wordt geen danser
Lees ook

Voguende Dries Roelvink wordt geen danser

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook een tweede badkamer wordt werkelijkheid. En dat komt voor veel mensen niet als een verrassing. In het realityprogramma van zijn zoonlief Dave vertelt hij dat hij vaak 's avonds een emmer meeneemt naar boven en hem vervolgens 's ochtends gevuld weer meeneemt naar beneden om te legen in de wc. Nu hoeft Dries minder ver te lopen als hij 's nachts nodig naar de wc moet. 

Lees meer over
Dries Roelvink