hartenbreker

Is dit de vriendin van Temptation hunk Joshua?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLIs dit de vriendin van Temptation hunk Joshua?
RTL

Heel wat harten zijn gebroken afgelopen week met het nieuws dat Temptation hunk Joshua nu een vriendin heeft. RTL Boulevard is op onderzoek uit gegaan en wij hebben hoogstwaarschijnlijk de gelukkige vriendin gevonden. Of toch niet? Joshua reageert nu zelf op het gerucht.

"Het is een fijn en mooi meisje en hij is er op slag verliefd op geworden"

© Instagram Emily

Joshua's jongere broertje vertelt in de Belgische Flair dat hij een meisje heeft leren kennen met de naam Emily. "Hij heeft zijn Emily leren kennen op de motorcross. Het is een fijn en mooi meisje en hij is er op slag verliefd op geworden."

RTL Boulevard heeft hierover contact gezocht met de verleider, maar hij is niet bereikbaar voor commentaar. Op Instagram doet Joshua nu zijn verhaal, want volgens hem klopt er niks van. "Dit is niet waar. Ik ben nog altijd single dus geen zorgen!"

© Instagram Joshua

In Temptation Island is onlangs te zien hoe Joshua de lakens deelt met Megan. De verleider krijgt hier echter al snel spijt van. "Ik denk dat Megan wraak wilde nemen op Kevin en ik heb me daarin laten meeslepen. Je bent met twee natuurlijk, maar ik ben er niet trots op. Megan had die avond behoorlijk wat gedronken waardoor ze de grens opzocht. Op een bepaald moment heeft ze me gekust. En ja, toen is het uit de hand gelopen. Het was een domme zet en ik heb er spijt van", vertelt Joshua in het Vlaamse TV Familie. 

Lees meer over
Tv-programma