springlevend

Teken van leven na doodsbericht Henry Cavill

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTeken van leven na doodsbericht Henry Cavill
RTL

Henry Cavill heeft zijn fans laten weten dat hij ‘gewoon’ in leven is. Op internet verscheen het gerucht dat hij was overleden. Geschokte fans ontdekten dat de Wikipedia-pagina van de acteur een overlijdensdatum noemde: 3 maart 2018.

"Als je ontdekt dat je twee dagen geleden bent overleden…"

Op Instagram liet de acteur zien dat hij springlevend is. Henry plaatste een foto waarop hij een verbaasd gezicht trekt. “Als je ontdekt dat je twee dagen geleden bent overleden…”, schreef hij erbij als verklaring. Daarmee was het gerucht direct weer uit de wereld.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Snor zit heropnames Henry Cavill in de weg
Lees ook

Snor zit heropnames Henry Cavill in de weg

De Justice League-ster is niet de enige beroemdheid die geconfronteerd wordt met verkeerde overlijdensberichten. Zangeres Britney Spears, acteur Jack Black en rapper Tyler, The Creator werden ook al eens doodverklaard. Onlangs vertelde Macaulay Culkin dat hij zijn fans en vrienden minstens twee keer per jaar moest melden dat hij nog leefde. Net als Henry moest Sylvester Stallone onlangs ook op Instagram bewijzen dat hij niet dood was. Het gerucht was verspreid dat hij aan de gevolgen van kanker was overleden.

Lees meer over
Henry Cavill