Au!

Lucille Werner reageert op kopstoot-incident

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLucille Werner reageert op kopstoot-incident
RTL

Lucille Werner is afgelopen week te zien in Vier Handen Op Eén Buik. In het tv-programma haalt de presentatrice de 8-jarige Angel op van school, maar het wederzien tussen moeder en zoon verloopt uiterst pijnlijk...

"Oh man, wat deed dat een pijn"

Angel is maar wat blij om Lucille weer te zien. Vol enthousiasme rent hij op haar af waarna hij per ongeluk zijn moeder een kopstoot geeft. De presentatrice kan er wel om lachen. "Pfff, dat ging helemaal mis", grapt mama Lucille.

Lucille Werner stapt over naar SBS6
Lees ook

Lucille Werner stapt over naar SBS6

In Vier Handen Op Eén Buik vertelt Lucille over de bijzondere band met haar zoon, die ze samen met haar man geadopteerd heeft uit Bulgarije toen hij vier jaar oud was. "Het is voor mij nooit een spannend hoofdstuk geweest om te adopteren. Het was wel spannend om te denken: goh, wie ga ik nou eigenlijk straks ontmoeten? Welk kindje zal het worden?"

Eenmaal in Nederland vallen al die twijfels weg: de band tussen Lucille en haar zoon is vanaf het eerste moment ontzettend hecht. "Angel en ik zijn gewoon voor elkaar geboren."

Aan RTL Boulevard laat Lucille weten dat ze nog behoorlijk veel last heeft gehad van de kopstoot van zoontje Angel. "Ik wilde hem een kus geven, maar precies op datzelfde moment sprong Angel omhoog... en toen klapten mijn kiezen keihard op elkaar! Oh man, wat deed dat een pijn. Maar de camera's waren aan het draaien, dus the show must go on. Ik moest me op dat moment zo hard verbijten. Ik heb er echt nog heel veel last van gehad."

De kleine Angel vindt het incident maar wat grappig, zo vertelt het gezicht van de Mis(s)-verkiezing aan RTL Boulevard. "Inmiddels heeft hij die kopstoot-scène echt al 80 keer teruggespoeld. Hij vindt het hilarisch. En dan zegt hij: 'nou, dat was wel een botsing hè mama'. Dat kan je wel zeggen, ja."

De scène uit Vier Handen Op Eén Buik gaat deze week viral. "Nu kan ik er wel om lachen, hoor. Ik vind het alleen maar leuk dat zoveel mensen er lol om hebben gehad", besluit de 5 Uur Live-presentatrice.

Lees meer over
Lucille Werner