niet oké

Riverdale-actrices woedend over Photoshop blunder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRiverdale-actrices woedend over Photoshop blunder
RTL

Lili Reinhart en Camila Mendes, twee actrices uit de razend populaire serie Riverdale, zijn boos op Cosmopolitan. Voor de cover van het magzine heeft de Filipijnse versie van het vrouwenblad de lichamen van de actrices flink bewerkt met Photoshop.

"Die lichamen zijn niet van ons. Ze zijn beroofd van hun natuurlijke schoonheid"

© Instagram Lili Reinhart
© Instagram Lili Reinhart

De actrices schitteren op de cover van zowel de Amerikaanse als Filipijnse Cosmopolitan. Alleen verschillen die twee versies nogal veel van elkaar... De originele kiekjes van de Riverdale-actrices staan in de Amerikaanse Cosmopolitan.

© Instagram Camila Mendes

Op Instagram laten de meiden weten dat de foto's van de Filipijnse Cosmopolitan écht niet door de beugel kunnen. "Die lichamen zijn niet van ons. Ze zijn beroofd van hun natuurlijke schoonheid", aldus Camila Mendes. "We willen onze lichamen zien zoals ze in werkelijkheid zijn. Ik ben niet geïnteresseerd in een slankere taille, ik ben meer dan tevreden met de taille die ik nu al heb", laat de actrice weten.

© Instagram Lili Reinhart
© Instagram Lili Reinhart

Ook Lili Reinhart laat van zich horen op Instagram: "Camila en ik hebben heel hard gewerkt om ons zelfzeker te voelen in de lichamen die we hebben. Het is soms een dagelijkse strijd. En om onze lichamen zo vervormd te zien worden in een bewerkingsproces is een perfect voorbeeld van de obstakels die we nog moeten overwinnen."