over en uit

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesGigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar
RTL

Na twee jaar is er een einde gekomen aan de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik. Beiden delen op Twitter een officieel statement.

"Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die Z en ik hebben gedeeld"

Gigi doet haar emotionele verhaal op Twitter: "Dit soort statement lijken vaak onpersoonlijk, omdat het niet in woorden uit te drukken is wat twee mensen in een paar jaar meemaken. Niet alleen in een relatie, maar ook in het leven. Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die Z en ik hebben gedeeld. Ik wil niets dan het beste voor hem en blijf hem steunen als vriend waar ik veel respect en liefde voor voel. En voor de toekomst: wat is voorbestemd zal altijd gebeuren."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Foto: Gigi en Zayn vieren twee jaar verkering
Lees ook

Foto: Gigi en Zayn vieren twee jaar verkering

Zayn deelt zijn kant van het verhaal op Twitter: "Gigi en ik hadden een betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb veel respect voor haar en aanbid haar als vriendin. Ze heeft een ongelofelijke ziel." Hij bedankt ook alle fans: "Ik ben dankbaar dat alle fans deze moeilijke beslissing respecteren en ook onze privacy in acht nemen. We hadden alleen gehoopt dat we het nieuws zelf hadden kunnen verspreiden. We houden van jullie allemaal."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Gigi HadidZayn Malik