Wegzwijmelen maar

Danny Froger brengt heerlijk liefdesliedje uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Danny FrogerDanny Froger brengt heerlijk liefdesliedje uit
RTL

Eindelijk weer nieuwe muziek van Danny Froger! Vandaag post de knappe volkszanger op YouTube zijn muzikale kunstwerkje genaamd M'n Alles, een ode aan de liefde.

"Daar is hij dan! Mijn nieuwe single ‘M’n Alles!"

Nieuwe liefde voor Danny Froger
Lees ook

Nieuwe liefde voor Danny Froger

Danny maakt in 2004 zijn podiumdebuut in de Amsterdam ArenA tijdens een concert van vader René Froger. In de jaren die daarop volgen is Danny samen met zijn familie te zien in de Froger-soaps Effe Geen Cent Te Makken en De Frogers: Helemaal Heppie. In 2012 brengt Danny zijn eerste soloplaatje Vandaag uit, niet veel later gevolgd door de single Harder.

Het harde werken van de Froger-telg wordt in datzelfde jaar nog beloond met een Buma Award voor beste nieuwkomer.
 

Maar Danny blijkt van meerdere markten thuis te zijn. Zo gaat hij met de voetjes van de vloer in het AVRO-programma Strictly Come Dancing en is hij in 2017 te zien als deelnemer in het goedbekeken realityprogramma Expeditie Robinson.

Ook maakt Danny deel uit van het trio GENTS waarin hij samen met Wesley Klein en Danny Nicolay de jongere variant van de Toppers vormt. Inmiddels heeft Wes de groep verlaten en is hij vervangen door Yves Berendse.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar nu werkt Dan dus weer volop aan zijn solocarrière. Met het nummer M'n Alles is hij vastbesloten om de hitlijsten te gaan bestormen. Via Instagram deelt hij vandaag de link van zijn nieuwe videoclip. "Daar is hij dan! Mijn nieuwe single ‘M’n Alles!", schrijft Danny bij de foto van zijn nieuwe single. 

De fans zijn in ieder geval enthousiast over het plaatje. "Daar word je toch vrolijk van, hij staat al op mijn telefoon! Dan kan ik hem de volgende keer lekker meezingen", reageert één van zijn volgers. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zwijmelende pubermeisjes die hopen dat Danny het liefdesnummer speciaal voor hen zingt moet hij helaas teleurstellen. Sinds ruim een jaar is de zanger namelijk dolgelukkig met de bloedmooie Ann Dominique Wilten. Onlangs vieren de tortelduifjes hun éénjarige jubileum.

Lees meer over
Danny FrogerRene Froger