Souldiva's

5 heerlijke meezingers van de Ladies of Soul

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP5 heerlijke meezingers van de Ladies of Soul
RTL

Al vijf jaar lang staan de Ladies of Soul samen op de bühne. En in al die jaren hebben Berget, Edsilia, Glennis, Candy en voormalig soulsister Trijntje al heel wat mooie optredens weggegeven!

RTL Boulevard heeft een heerlijk overzicht gemaakt van de mooiste Ladies of Soul-optredens van de afgelopen jaren.

Run To You

Glennis blaast vorig jaar nog de hele Ziggo Dome omver met haar prachtige vertolking van Run To You. Glen weet met de Whitney Houston-song het publiek kippenvel te bezorgen.

TVOH-afvaller gastartieste bij Ladies of Soul
Lees ook

TVOH-afvaller gastartieste bij Ladies of Soul

Purple Rain

Datzelfde jaar weet ook Berget de fans te ontroeren met het Prince-nummer Purple Rain. Het fenomenale optreden is inmiddels al bijna zo'n 500.000 keer bekeken op YouTube.

That's What Friends Are For

Maar de dames zijn natuurlijk op zijn best wanneer ze met zijn allen op het podium staan! In 2015 zingt het kwintet het fraaie nummer That's What Friends Are For waarin maar weer eens duidelijk wordt wat voor een ijzersterke muzikale groep de Ladies of Soul zijn.

One Day I'll Fly Away

In 2015 maakt Trijntje nog deel uit van de Ladies of Soul. Trijn weet de hele zaal stil te krijgen met haar schitterende vertolking van One Day I'll Fly Away. 

Inmiddels is de zangeres Ladies of Soul-af en is Trijn druk met haar solocarrière. Maar niet getreurd: Trijn zal dit jaar haar opwachting maken als gastartiest tijdens de Ladies of Soul 2018, dus zo is de muzikale diva er toch nog een beetje bij.

Reggae Swingbeat Medley

Maar er wordt ook volop gedanst tijdens de concerten van de ladies! Zo weten de geheel in het rood gestoken dames in 2017 de hele zaal in beweging te krijgen met de Reggae Swingbeat Medley. Heerlijk met de voetjes van de vloer met Berget en de rest!

Benieuwd naar meer Ladies of Soul? Vanavond en morgenavond vinden de concerten van Edsilia, Glennis, Candy en Berget plaats. En die heerlijke beelden zullen ongetwijfeld gauw op YouTube verschijnen. Stay tuned dus!

Lees meer over
Glennis GraceBerget LewisTrijntje OosterhuisCandy DulferEdsilia Rombley