ander leven

Edwin Evers stopt na 21 jaar met zijn ochtendshow

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEdwin Evers stopt na 21 jaar met zijn ochtendshow
RTL

Radio-dj Edwin Evers maakt vanochtend in Evers Staat Op bekend dat hij stopt met zijn ochtendshow op Radio 538.

"De jas die altijd als gegoten gezeten heeft, begint nu toch te knellen en ik heb behoefte aan een jas die iets ruimer zit"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

12 mooiste Evers Staat Op momenten
Lees ook

12 mooiste Evers Staat Op momenten

Edwin heeft de beslissing drie weken geleden genomen samen met zijn team. Hij wil niet krampachtig vasthouden aan roem en het succes van zijn show. Een emotionele Edwin laat weten dat hij behoefte heeft aan meer lucht: "De jas die altijd als gegoten gezeten heeft, begint nu toch te knellen en ik heb behoefte aan een jas die iets ruimer zit."

"Er is niemand dood, er is niemand ziek, ik ben er nog," aldus een duidelijk aangeslagen Edwin. De dj vertelt dat er bij Radio 538 altijd een deur voor hem openstaat en hij er voor 120% zeker van is dat hij ooit nog een keer terugkomt.

Het radio-icoon laat weten: "Na 21 jaar ‘Evers Staat Op' kijk ik terug op een waanzinnige periode uit mijn leven. Ik ben trots op wat we met dit radioteam gedaan hebben: de ochtendshow is tot het einde het best beluisterde radioprogramma van Nederland. De beslissing om eind dit jaar te stoppen heb ik een tijd geleden genomen. Ik moest aan het idee wennen, maar vond het belangrijk om dit besluit zelf te kunnen nemen. Na ruim twee decennia ochtendradio wil ik mij herbezinnen en nadenken over de toekomst. Ik kijk uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek alvorens ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur. En we zijn er nog tot aan het einde van dit jaar!"

Edwin Evers begon 21 jaar geleden met ‘Evers Staat Op’ bij 3FM en maakte in 2000 de overstap naar Radio 538 waar hij tot op heden iedere werkdag te horen is. Het programma is al jarenlang verreweg het best beluisterde radioprogramma van Nederland. Aan het einde van dit jaar maakt Evers zijn allerlaatste uitzending van ‘Evers Staat Op’. Binnenkort wordt bekendgemaakt wie vanaf volgend jaar de ochtendshow van 538 presenteert.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Edwin EversRadio 538