Van drie walletjes eten

Daniëlle: 'Mezdi had nog twee andere relaties'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDaniëlle: 'Mezdi had nog twee andere relaties'
RTL

De laatste Goedele on Top van Vijf met Daniëlle is erg emotioneel. Bijna de hele aflevering vecht de blondine tegen haar tranen. Het blijkt dat Mezdi tijdens zijn relatie met Daniëlle er nog twee andere relaties naast had.

"Ik hou oprecht van hem, ondanks wat hij doet"

Samen met Goedele neemt de Heereveense alle momenten van Mezdi door. Het is ontzettend duidelijk dat zij nog steeds diepe gevoelens voor Mezdi koestert. In Temptation Island lijk het er op dat Mezdi met een meisje zoent. "Ik snap het gewoon niet, en dat raakt mij gewoon heel erg," zegt Daniëlle terwijl ze de tranen uit haar ogen veegt, "Hoe hij de ene dag kan zeggen hoe gek hij op mij is, en de andere dag kan zoenen met een meisje dat hij één dag kent." En dat is niet het enige wat haar kwetst.

Politie start onderzoek naar levensgevaarlijke snelwegrit Mezdi
Lees ook

Politie start onderzoek naar levensgevaarlijke snelwegrit Mezdi

Dankzij Temptation Island is een hele beerput opengegaan rondom Mezdi. De 21-jarige krijgt allerlei berichten toegestuurd, inclusief fotomateriaal en zij gelooft die verhalen zeker. "Nu krijg ik nog te horen dat hij twee andere relaties had tijdens onze relatie," aldus Daniëlle. Waarop Goedele geheel terecht vraagt wat de reactie hier op is van de stoïcijnse Mezdi. Daniëlle blijft stil, Mezdi zegt hier helemaal niks over.

Ondanks al het drama blijft Daniëlle gek op hem: "Ik hou oprecht van hem. Ondanks wat hij doet, wat hij heeft gedaan, ondanks de verhalen die ik weer opnieuw heb gehoord." Ze vertelt verder dat haar gevoelens niet zomaar overgaan. Nu blijft de grote vraag of de twee nog een setje zijn. 

Lees meer over
Tv-programma