wie goed doet

Paris Hilton: 'Ik heb een goed karma'

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
Paris Hilton: 'Ik heb een goed karma'
RTL

Paris Hilton is dolgelukkig dat haar verlovingsring dit weekend is teruggevonden nadat ze het sieraad is kwijtgeraakt in een club. "Ik heb geweldige karma", stelt de hotelerfgename maandag op Twitter.

"Goddank dat door een of ander wonder mijn verloofde hem vond voordat iemand anders dat deed"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Paris en haar verloofde, acteur Chris Zylka, zijn vrijdag een avondje uit in een club in Miami. Tijdens het dansen vliegt de ring van Paris van haar vinger. Na een chaotische zoektocht blijkt de diamant in een champagnekoeler te liggen. Een ooggetuige vertelt aan de New York Post dat de socialite hysterisch is wanneer de verlovingsring zoek is. Het juweel zou dan ook een slordige 2 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) waard zijn.

Paris Hilton verliest kostbare verlovingsring
Lees ook

Paris Hilton verliest kostbare verlovingsring

Het formaat van de ring is uiteindelijk de oorzaak van het incident, zo vertelt Paris in een tweede tweet over het voorval: "De ring is gewoon zo zwaar en groot dat hij van mijn vinger afvloog toen ik aan het dansen was, en in een ijsemmer een paar tafels verderop belandde", aldus de 37-jarige, die er weinig vertrouwen in heeft dat de vinder van het kleinood het peperdure sieraad eerlijk zou hebben teruggeven. "Goddank dat door een of ander wonder mijn verloofde hem vond voordat iemand anders dat deed, die had 'm waarschijnlijk niet teruggegeven. Ik heb zo'n geluk!"

Lees meer over
Paris Hilton