stop politie

Chris Evans vraagt politie om hulp

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChris Evans vraagt politie om hulp
RTL

Acteur Chris Evans is bevriend geraakt met een paar politieagenten uit New York die hem hebben geholpen zijn Big Apple-accent te perfectioneren voor zijn Broadway-stuk Lobby Hero.

“Het was moeilijk. Het is een uitdaging'"

De ster van The Avengers speelt in het stuk een plaatselijke politie-agent. Hij besluit de hulp in te roepen van de plaatselijke dienders om zijn eigen accent van de rivaliserende stad Boston te verdoezelen.

Chris Evans boos op nieuwsprogramma
Lees ook

Chris Evans boos op nieuwsprogramma

“Het was moeilijk. Het is een uitdaging', vertelt Chris aan de tv-show New York Live. “Ik ben bevriend geraakt met een paar New Yorkse politieagenten. Ik heb goed naar ze geluisterd en inmiddels ben ik op het punt dat ik na een paar biertjes niet meer verval in mijn Boston-accent, maar New Yorks ga praten.”

Lobby Hero is het Broadway-debuut voor Chris en dat doet de 36-jarige acteur denken aan vroeger. “Als kind maakten we familie-uitjes van Boston naar New York. Het voelt alsof de cirkel nu rond is.”

De Broadway-productie draait om een bewaker in een appartementencomplex in Manhattan, zijn strikte chef en een dominante politieagent en zijn jonge vrouwelijke collega die een moord onderzoeken. Het is een nieuwe versie van het toneelstuk uit 2001. Andere hoofdrollen zijn er voor Michael Cera, Brian Tyree Henry, en de Britse actrice Bel Powley.

Lees meer over
Chris Evans