trouble in paradise

De bom is ontploft op Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDe bom is ontploft op Temptation Island
RTL

Een heftig kampvuur op Temptation Island donderdagavond. De aflevering is al een week lang te zien op Videoland, maar tv-kijkers zien de dramatische beelden deze avond pas.

"Ik haat hem zo hard!"

Het kampvuur begint vrij rustig, maar al snel is het klapstuk aan de beurt: Tim en Deborah. Allereerst krijgt Tim beelden te zien van zijn vriendin. Tim ziet de reactie van Deborah op de beelden van het vorige kampvuur, waarin ze ziet hoe haar vriend steeds closer wordt met Cherish.

Tim breekt als hij de emotionele beelden ziet. "Moeilijk om naar te kijken Tim? Ze heeft het hier alleen nog over het flirten hé? Ze krijgt vanavond beelden te zien van jou en Cherish, maar dan echt samen", zegt Rick tegen hem.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gino en Cherish gaan ervandoor met verlovingsring Tim
Lees ook

Gino en Cherish gaan ervandoor met verlovingsring Tim

Vervolgens is het de beurt aan Deborah. "Wat denk je nu te zien gaan krijgen?", vraagt presentatrice Annelien. "Ik hoop goede beelden. Dezelfde als Vanessa en Daniëlle. Dat zou fijn zijn!", zegt Deborah nog lachend. 

Dat lachen vergaat haar helaas snel, want Deborah ziet hoe haar vriend en Cherish steeds closer worden. Dan valt de bom als Deborah ziet dat Tim zijn liefde verklaart aan Cherish en uiteindelijk met haar het bed induikt. Deborah houdt het niet meer en barst in tranen uit...

Bij terugkomst in de villa horen we eindelijk 'de schreeuw' die in de allereerste Temptation Island-teaser zit. "Ik haat hem zo hard!", schreeuwt Deborah het uit terwijl ze naar haar kamer rent. De verleiders, die de dames opwachten, weten niet wat ze horen. 

Deborah huilt uit in haar kamer bij Vanessa. "Stomme Knabbel en Babbel. Godverdomme. Vuile klootzak!" Ook Vanessa snapt er niks van. "Dom, stom. Alles bij elkaar", zegt ze in de camera. 

In de andere villa is Tim alle beelden alweer vergeten en zoekt 'ie direct 'zijn' Cherish op. De twee lijken nu al onafscheidelijk. "Ik ben gewoon eerlijk geweest en Deborah moet ergens ook mijn keuze respecteren. Vind ik." 

En alsof dat nog niet genoeg is dropt Tim een nieuwe bom op het eiland aan het einde van de aflevering. Hij biecht bij Zwanetta op dat Cherish 'the one' is. "Sorry, deze meid geef ik echt niet op. Ik kan je één ding beloven: 'I'm gonna make Chery happy'. Ik ben nu 30 jaar, ik ga hier echt niet mee wachten. Volgend jaar sta jij op ons trouwfeest!"

Lees meer over
Tv-programma