Totally in love

ZIEN: eerste liefdeskiekje Maan en Tony Junior

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Tony JuniorZIEN: eerste liefdeskiekje Maan en Tony Junior
RTL

Hoewel Maan en Tony Junior het liefst hun prille liefdesgeluk uit de schijnwerpers houden deelt de dj vandaag toch een kiekje waarop de liefde tussen de tortelduifjes ervan af spat.

"We zijn al een tijdje samen en het is superleuk"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Afgelopen weekend vertelt Tony Junior in de radioshow van Frank van der Lende dat het behoorlijk slikken was voor hem toen zijn relatie met Maan in het nieuws kwam. De pers staat Tony Junior zelfs op te wachten op Schiphol om meer te weten te kunnen komen over het prille liefdesgeluk en dat vindt de langharige hunk maar niets. "Maar ik laat me niet gek maken en zij ook niet. We zijn al een tijdje samen en het is superleuk."

Tony Junior voelt kriebels voor Maan
Lees ook

Tony Junior voelt kriebels voor Maan

Voor de rest vindt wil de dj niets kwijt over zijn gevoelens voor Maan. Hij vindt de media-aandacht voor hun relatie dan ook maar irritant. "Ik houd het gewoon relaxed, we houden het in eigen hand", besluit Tony Junior.

En de fans hebben geluk want vandaag laat Tony Junior dan toch wat los over zijn relatie met Maan. Hij deelt namelijk een superschattig kiekje waarop hij poseert samen met zijn liefje! 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De post kan rekenen op een hoop lieve reacties van zijn fans die maar wat blij zijn dat de knapperd het liefdesgeluk gevonden heeft bij de voormalige The voice of Holland-winnares.

Lees meer over
Tony JuniorMaan