vind ik leuk

Arjen Lubach neemt drastische maatregelen

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArjen Lubach neemt drastische maatregelen
RTL

De seizoensafsluiter van Zondag met Lubach heeft zondag 804.000 kijkers getrokken. Het is daarmee de minst bekeken aflevering van het achtste seizoen, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De voorgaande negen uitzendingen weten steeds boven de 900.000 uit te komen.

In de laatste aflevering roept presentator Arjen Lubach de kijker op om hun Facebook-account op te zeggen naar aanleiding van het recente lek met privégegevens. Woensdag om 20.00 uur geeft hij zelf het voorbeeld door zijn eigen pagina en dat van zijn programma te deleten. Op een door Lubach opgezet evenement op Facebook hebben inmiddels 7600 kijkers aangegeven hem te willen volgen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Arjen Lubach maakt paashit met Famke Louise
Lees ook

Arjen Lubach maakt paashit met Famke Louise

Op primetime is zondag Miljoenenjacht opnieuw het best bekeken programma. Naar de spelshow van RTL 4 kijken deze week 2,2 miljoen mensen. De tweede aflevering van De 12 van Oldenheim trekt aansluitend 1,2 miljoen kijkers.

NPO 1 heeft het nakijken met eerst de Reünie (934.000 kijkers) en daarna Als je alles hebt gehad. Het programma van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts trekt slechts 558.000 kijkers.

Lees meer over
Arjen Lubach