nieuwe guilty pleasure

Beste Temptation-verleiders helpen hopeloze singles

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBeste Temptation-verleiders helpen hopeloze singles
RTL

YouTuber en presentator Kaj Gorgels heeft het er maar druk mee. Naast het nieuwe Videoland programma I Love You Tattoo gaat Kaj nog een gaaf nieuwe programma presenteren: Beste Verleiders. Lees hieronder welke verleiders meedoen.

"Kijken dus: deze donderdag op Videoland!"

Als fan van het eerste uur duikt Kaj voor de twee programma's in de wondere wereld van Temptation Island. In de Beste Verleiders gaat Kaj iedere week op pad met één van de verleiders uit het huidige en vorige seizoen van Temptation Island.

Deze BN'er gaat het programma van Pom en Fabrizio presenteren
Lees ook

Deze BN'er gaat het programma van Pom en Fabrizio presenteren

Iedere aflevering wordt een vrijgezel gekoppeld aan één van de beste verleiders. Hij wordt zijn liefdescoach, die hem zal voorbereiden op een first date, geregeld door de wingman! Lukt het onze beste verleiders de muurbloempjes om te toveren tot zelfverzekerde Don Juans?

De deelnemers weten zich absoluut geen raad wat betreft de liefde, hebben geen idee hoe ze zich moeten gedragen in het bijzijn van een meisje en zijn daardoor al veel te lang single. Zonder hulp zijn ze kansloos in de liefde; gelukkig is redding nabij!

De verleiders, die tijdens de date meekijken en middels een oortje tips geven en ingrijpen indien nodig, verdienen punten als hun protegé een telefoonnummer scoort of bijvoorbeeld een vervolgdate eruit sleept. Aan het einde van de reeks wordt duidelijk wie zich De Beste Verleider mag noemen.

De verleiders die meedoen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit het huidige seizoen en Levi, Alex en Ken die vorig seizoen te zien waren in Temptation Island.

De Beste Verleiders is vanaf donderdag 12 april wekelijks te zien op Videoland. 

Lees meer over
Kaj GorgelsPommelineFabrizioTv-programma