RoLo effect

Louisa en Rosanna willen meer dan 50 kilo afvallen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TLC NLLouisa en Rosanna willen meer dan 50 kilo afvallen
RTL

Louisa en Rosanna gaan de strijd aan tegen de kilo's. In een YouTube-video is te zien hoe het stel langs gaat bij een cosmetisch adviseur om hun mogelijkheden te bespreken.

"Als ik geen room mag eten, dan doe ik het niet"

Louisa en Rosanna, het transgenderkoppel dat bekend is van TLC, overwegen een maagballon. De twee willen samen meer dan 50 kilo afvallen.

Rosanna, die voortaan als Rowan door het leven wil, weegt momenteel 118 kilo. Ro is van plan maar liefst 28 kilo af te vallen. Het streefgewicht is 90 kilo, maar met 95 kilo is Ro ook tevreden. Louisa gaat ook aan de lijn. Maar liefst 27 kilo is ze van plan kwijt te raken. Ze gaat daarmee van 102 kilo naar een streefgewicht van 75 kilo.

Feest bij transgenderkoppel Louisa en Rosanna
Lees ook

Feest bij transgenderkoppel Louisa en Rosanna

De adviseur vertelt Lo en Ro dat er wel wat haken en ogen zitten aan het plaatsen van een maagballon. Zo mogen de twee dan geen toegevoegde vetten en suikers eten. Als ze dit niet kunnen, heeft het plaatsen van een maagballon volgens de consulente geen zin. Louisa heeft er weinig vertrouwen in: "Als ik geen room mag eten, dan doe ik het niet." 

Volgens de consulente blijft de ballon zes maanden zitten. 

Of de maagballon al is geplaatst, is nog niet bekend. Het stel stemt in de YouTube-video niet officieel in met de behandeling.

Lees meer over
Louisa Janssen