heftig verhaal

Michella Kox: 'Ik dacht dat ik doodging'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Michella KoxMichella Kox: 'Ik dacht dat ik doodging'
RTL

Realityster Michella Kox doet in haar laatste vlog een schokkend boekje open over haar privéleven. De slechtste chauffeur van Nederland kreeg namelijk veel vragen over het verschijnen in pyjama tijdens de opnames van het programma.

"Ik kroop echt over mijn bed van de pijn"

Gevaar op de weg Michella Kox rijdt nog even door
Lees ook

Gevaar op de weg Michella Kox rijdt nog even door

"Ik ben dus echt heel ziek geweest", zegt Michella in haar vlog. "Ben vaak naar de dokter gegaan, maar die zeiden dat het stress was. Heb tegen de dokter gezegd dat ik duizelig ben, veel buikpijn heb en opzwel." 

Helaas voor Michella ging de pijn niet weg, maar werd 'ie erger. "Bij de opnames van De Slechtste Chauffeur van Nederland ging alles draaien en zweten. Ik kroop op een gegeven moment echt over het bed. Om de twee minuten kotste ik de longen uit mijn lijf", zegt ze. "Ik dacht: 'ik ga dood!' Ik kroop over mijn bed van de pijn."

Uiteindelijk komt de dokter met het verlossende woord: "u heeft alvleesklierontsteking." Sindsdien gaat het een stuk beter met Michella. "Ik weeg nu weer 64 kilo. Heb het nieuws destijds niet naar buiten gegooid, omdat ik heel erg bang was."

"Ik mag alles weer. Ik mag weer zuipen en voel me goed! Ben alleen snel moe. Nouja, de vorige keer kwam ik ook om vier uur 's nachts thuis." 

Lees meer over
Michella Kox