openbaring

Dit is waarom Michella Kox de slechtste chauffeur is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDit is waarom Michella Kox de slechtste chauffeur is
RTL

De 'winnaar' van De Slechtste Chauffeur van Nederland Michella Kox laat eindelijk weten waarom zo in paniek raakt van autorijden. Ze deelt dat in haar nieuwste vlog.

"Patricia is een boer met een goed hart"

Michella Kox: 'Ik dacht dat ik doodging'
Lees ook

Michella Kox: 'Ik dacht dat ik doodging'

"Ik heb zoveel commentaar gekregen tijdens dit programma", begint Michella haar vlog. "Mensen snappen het niet: 'hoe kan zij nou haar rijbewijs hebben?' zeggen ze dan." En dat is niet het enige waar Michella veel haatberichten over kreeg. Ook het feit dat ze de snelweg niet op durft te gaan leverde kritiek op. 

"Vroeger heb ik een ongeluk gehad. Een heel heftig ongeluk, maar daar wil ik niet teveel over uitwijden. Ik hoef geen drama en ook niet zielig gevonden te worden." Dat was zo'n heftig ongeluk dat het telkens terugkomt als herinnering bij Michella zodra ze de snelweg oprijdt. "Zo, nu weten jullie hoe het zit!"

Om van die angst af te komen heeft Michella nog twintig lessen van De Slechtste Chauffeur van Nederland rijinstructeur Patricia gekregen. "Denk je van haar af te zijn, zit je nog twintig lessen met haar in de auto." 

Gelukkig is Michella wel een klein beetje fan geworden van Patricia. "Ze is een boer met een goed hart. Echt zo'n trucker!", zegt de realityster in haar vlog. 

Michella's nieuwe avontuur op de weg is te volgen in haar nieuwe RTL XL serie

Lees meer over
Michella Kox