Thuisblijven vanavond

Dit is waarom we de André Hazes-soap zo heerlijk vinden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Dit is waarom we de André Hazes-soap zo heerlijk vinden
RTL

Vanavond komt na lang wachten eindelijk het nieuwe seizoen van de realitysoap van André Hazes op de buis! Ik Haal Alles Uit Het Leven neemt je mee in alle hoogte- en dieptepunten van de zanger. Hieronder een klein terugblik naar hoe fantastisch het eerste seizoen ook alweer was.

"Ik wil niet zo'n vader zijn"

Twee jaar geleden wordt de jonge André vader en de rol is werkelijk op zijn lijf geschreven. Eerder vertelt hij in een aflevering dat toen hij vroeger met zijn eigen vader ging voetballen André Senior na korte tijd al buiten adem was. "En ik wil niet zo'n vader zijn", vertelt Dreetje. In de serie zien we dan ook dat de artiest onvoorwaardelijk van zijn kleine druif houdt en werkelijk ieder moment vastpakt om in zijn vrije tijd met zijn zoontje te zijn.

André Hazes offert zich op voor zijn fans
Lees ook

André Hazes offert zich op voor zijn fans

Dat het lachen is met André weet iedereen. Behalve zijn vriendin Monique kan niet altijd om hem lachen. De kleine Hazes zit aan tafel bij Eva Jinek wanneer hij vertelt over zijn succesvolle realitysoap. Na de uitzending drinken de twee artiesten samen achter de schermen een biertje en brengt Eva één specifiek fragment naar voren waarin de zanger een wind laat in de auto terwijl alle ramen dichtzijn. Monique is woest. De kleine viezerik kan hier om gieren. 

Maar de zanger heeft niet alleen maar tijd voor ongein. Johnny de Mol vraagt de zanger om een aantal vluchtelingenkampen te komen bezoeken op Lesbos om te laten zien hoe het daar gaat. Hier leert André onder andere een jongen uit Afghanistan kennen die ervan droomde om de kleine Hazes ooit te leren kennen. "Die jongen hoorde mijn nummer Leef en hij was eigenlijk meteen verliefd op het liedje. Ik kreeg toen een filmpje van Johnny dat hij het lied zong en ervan droomde om mij te ontmoeten. Ik heb toen beloofd om hem ooit te ontmoeten", vertelt de zanger. En zo gezegd, zo gedaan. André leert zijn Afghaanse fan Jalal kennen en dit zorgt voor een bijzondere ontmoeting. 

Lees meer over
André Hazes jr.