Here we go again

Hoofdrol MAMMA MIA! musical bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHoofdrol MAMMA MIA! musical bekend
RTL

De eerste hoofdrolspeelster van de heerlijke meezing-musical MAMMA MIA! is bekend! Antje Monteiro gaat de prachtige rol van moeder Donna vervullen in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat maakt Albert Verlinde op zijn Instagram bekend.

"Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Albert Verlinde, de producent en algemeen directeur van Stage Entertainment, maakt donderdag het nieuws bekend met een ontzettend vrolijk filmpje op zijn Instagram. "Nou ik had het beloofd, wie is Donna in MAMMA MIA!? Het is Antje Monteiro", roept de producent enthousiast. 

Mamma Mia! keert terug op de planken
Lees ook

Mamma Mia! keert terug op de planken

Albert vertelt dat het voor hem al vrij snel duidelijk was dat de rol op Antje haar lijf geschreven is. "De rol van Donna is een warme persoonlijkheid die fantastisch de hits van ABBA moet kunnen vertolken en daarnaast ook natuurlijk moet kunnen acteren. Antje heeft met haar jarenlange carrière bewezen dat ze Donna is, tijdens de audities had zij de X-factor!"

En ook Antjes geluk kan niet meer op. "Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities. Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag doen." 

19 jaar geleden beleeft MAMMA MIA! haar wereldpremière in London en nu heeft ook Utrecht het geluk de musical te mogen laten zien in het Beatrix Theater. De show is vanaf 6 september 2018 te zien en gaat op 23 september in première. 

Lees meer over
Antje MonteiroAlbert Verlinde