Big realityshow

Eigen realityshow voor ex-manager Barbie?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jake HampelEigen realityshow voor ex-manager Barbie?
RTL

Jake Hampel gooit het roer om! Na al het gedoe rondom Samantha de Jong vindt de ex-manager van Barbie het hoog tijd voor een positieve omslag en dus is hij bezig met een pilot voor een nieuwe realityshow.

"Ik ben gisteren met Michael gaan draaien in een seksshop, dat was hilarisch"

Nu Jake niet langer het management van Barbie verzorgd heeft hij alle tijd voor nieuwe klussen. En dus is het Big Jake bezig met een pilot over zijn leven als manager, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik ben al een tijdje aan het draaien met de jongens die bekend zijn geworden door Oh Oh Cherso. Het moet een luchtig human interest-programma worden waarin de mensen kunnen zien wat ik zo allemaal doe op een dag voor bijvoorbeeld Tony (Sterretje) of Joey (Matsoe Matsoe). Ik heb altijd contact met hen onderhouden, dus het is ook leuk voor de fans om te zien wat zij nu - acht jaar na de eerste aflevering van Oh Oh Cherso - aan het doen zijn."

Joey en Tony zijn niet de enige realitysterren die meewerken aan de pilot rondom het leven van manager Jake. "Ook met Michael van der Plas, de ex-man van Barbie, ben ik momenteel volop aan het draaien."

Joey, Jake en Tony© Jake Hampel
Joey, Jake en Tony

De afgelopen tijd hebben er al heel wat opnames plaatsgevonden. "Zo ben ik bij de baby van Joey op kraamvisite geweest. Hij is natuurlijk net vader geworden, dus het is hartstikke leuk om te zien hoe hij nu met zo'n kleine omgaat."

Ook met Joey's boezemvriend Tony heeft Jake grootse plannen. "Tony wil nu graag duik-instructeur worden, dus daar probeer ik hem dan mee te helpen. Daarnaast is hij ook druk met allerlei boekingen als dj."

Ondanks dat Jake geen contact meer heeft met Samantha, heeft de voormalige manager van Barbie nog altijd goed contact met Michael. "Ik ben gisteren met Michael gaan draaien in een seksshop. Dat was hilarisch. En daarna zijn we gaan draaien bij een bingo, dus dat was ook helemaal leuk. Het wordt echt hele leuke televisie. Het is entertainment, maar ook met een serieuze kant."

Jake op kraamvisite© Jake Hampel
Jake op kraamvisite

Hoewel Jake momenteel druk aan het draaien is met Tony, Joey en Michael is het nog niet duidelijk of de realityshow ook daadwerkelijk op televisie zal komen. Na het maken van de pilot-uitzending zal moeten blijken of de grote zenderbazen ook daadwerkelijk interesse hebben in de show rondom Big Jake.

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]Michael van der PlasJake Hampel