bingen

Finale Temptation Island gelekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLFinale Temptation Island gelekt
RTL

Donderdagavond is het dan ein-de-lijk zover: de spannende finale van Temptation Island! Welke koppels blijven bij elkaar? En wie gaan er alleen naar huis? Je kunt er NU al achter komen, want de laatste aflevering staat online!

De spanning is om te snijden in de twee villa's. Is het de koppels gelukt elkaar trouw te blijven? Of hebben de verleiders toch iets te goed hun best gedaan? Na de laatste aflevering van het heetste seizoen Temptation Island ooit weten we het zeker!

Houd je vast: Extra seizoen Temptation Island in de maak
Lees ook

Houd je vast: Extra seizoen Temptation Island in de maak

Ook niet geheel onbelangrijk is wat er gaat gebeuren met de ring van Tim. En blijven Medzi en Danielle bij elkaar?  Inmiddels is de video offline, maar no worries: vanavond om 00.00 is hij weer te zien op Videoland.

In Temptation Island gaan vier koppels dé ultieme relatietest aan. Maar het gevaar ligt op de loer, want de twee villa's zitten vol wellustige vrijgezellen met maar één doel voor ogen: de koppels uit elkaar halen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

 

Lees meer over
Tv-programma