Double soapdate

GTST's 'Noud en Rik' zijn familie van elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGTST's 'Noud en Rik' zijn familie van elkaar
RTL

In Goede Tijden, Slechte Tijden zijn Rik de Jong en Noud Alberts goede maatjes, maar wat weinig soapfans weten is dat Ferri Somogyi en Ruud Feltkamp in het echt ook een bijzondere band met elkaar hebben... ze zijn namelijk zwagers!

"Michelle en ik vertrouwen elkaar daar volledig in"

Ruud Feltkamp is al jaren gelukkig met zijn liefje Michelle en Ferri Somogyi is sinds ruim een jaar dolgelukkig met de knappe Noëlle. En laten die twee nou net zusjes van elkaar zijn! Door de relaties van Ruud en Fer zijn ze dus niet enkel collega's op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden maar ook nog eens zwagers van elkaar.

GTST-Linda en Jessica weer herenigd
Lees ook

GTST-Linda en Jessica weer herenigd

Ruud is namelijk alweer zes jaar met zijn liefje Michelle van Stek. En dat terwijl de 28-jarige acteur vastbesloten was om minimaal tot zijn dertigste vrijgezel te blijven! "Wat me zo aantrok in het single leventje, is dat je met niemand rekening hoeft te houden. Maar nu ben ik het liefst bij haar", vertelt de soaphunk vorig jaar over zijn relatie met Mies. 

Michelle en Ruud vertrouwen elkaar volledig, ookal werpen duizenden vrouwen zich aan de voeten van de GTST-knapperd. "Ik ben altijd vriendelijk tegen iedereen. Ik doe gewoon gezellig. Gelukkig hoeven Michelle en ik daar niet veel afspraken over te maken, in de zin van wat wel mag en wat niet. Je voelt zelf wel aan waar je een grens moet trekken. Natuurlijk mogen meisjes bij mij in de buurt komen, het zou overdreven zijn om daar moeilijk over te doen. Zolang het maar op een normale manier gebeurt. Het is wat anders als ze innig om mijn nek gaan hangen. Maar Michelle en ik vertrouwen elkaar daar volledig in."
 

Ruud en Michelle© ANP
Ruud en Michelle

Vorig jaar lente wordt bekend dat Ruud zijn Goede Tijden, Slechte Tijden-collega Ferri Somogyi een relatie heeft met Noëlle van Stek, het zusje van Mies. De tortelduifjes zijn stapelverliefd en schreeuwen hun liefde via Instagram dan ook van de daken.

Onlangs maken Ferri en Noëlle bekend dat ze in september 2018 een kleine mogen verwelkomen! De soapie vertelt aan RTL Boulevard 'niet te kunnen wachten' op de komst van de kleine Somogyi.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Ruud FeltkampFerri SomogyiGTST