Oude tijden herleven

Chipp, Do en Senna keren terug in Utopia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Facebook DoChipp, Do en Senna keren terug in Utopia
RTL

Het belooft maandag een spannende dag te worden in het beloofde land. Diverse oud-Utopianen keren namelijk weer even terug en dat gaat ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen!

Met nog maar negen inwoners in de race voor de titel Utopiaan Van De Eeuw komt de finale langzaamaan in zicht. Aankomende maandag moet er weer genomineerd worden en dus mogen de Utopianen 30 april een oud-inwoner uitnodigen om hen te adviseren op wie zij moeten stemmen.

Johan haalt zijn liefje op uit Utopia
Lees ook

Johan haalt zijn liefje op uit Utopia

Mehmet, Demi, Fay en Romy© Utopia
Mehmet, Demi, Fay en Romy
Bas© Utopia
Bas

De tweeling weet in ieder geval al wie zij gaan uitnodigen om een uurtje langs te komen in het beloofde land. Zowel het vriendje van Fay als de lover van Demi wordt onlangs namelijk weggestemd en dat doet de twins nog altijd veel verdriet. De dames kunnen dan ook niet wachten om aankomende maandag Chipp en Senna weer in de armen te kunnen sluiten. En ook Bas is er meteen aan uit: hij gaat zijn liefje Do uitnodigen om langs te komen!

Welke zes andere oud-Utopianen maandagmiddag nog meer zullen terugkeren in het beloofde land blijft vooralsnog nog even gissen...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma